Ekologiska Behandlingar

2020-08-10 Jag har för närvarande uppehåll med behandlingar pga. sjukdom. Jag meddelar här när behandlingar återupptas igen. Under tiden går det fortsatt bra att komma förbi Helhjärtat Center för att hämta upp Primaveraprodukter som jag fakturerar. Mejla till info@nerolaorganic.com för mer info. Mina Varmaste Hälsningar / Ellinor

Alla produkter som jag använder i behandlingen anpassas personligt efter din huds unika tillstånd och behov. Primaveras produkter går utmärkt att handla i samband med din behandling eller efter en bokad tid. Läs gärna om produkterna på Primaveras hemsida

Ekologisk Ansiktsbehandling Nerola / 60 min 800 kr

En omsorgsfull, djuprengörande och återfuktande ekologisk ansiktsbehandling med stort fokus på massage som ger din hud en fantastisk lyster och gör underverk för välbefinnandet.

Rengöring av ögon och mun, dubbel rengöring av ansikte, hals och dekolletage. Varsam peeling följs av varma handdukar som öppnar upp huden inför den djupgående oljemassagen av ansikte, nacke, axlar, överarmar och dekolletage. Ansiktsmask rik på antioxidanter ger ytterligare näring och energi till din hud innan den mjukt tvättas av. Behandlingen avslutas med vårdande serum, ögon- och ansiktscreme.

Ekologisk Ansiktsbehandling Nyponros / 1 tim 30 min 1100 kr

En riktig lyxbehandling som gör dig härligt avslappnad i hela kroppen. Med samma bas som Ansiktsbehandling Nerola, här lägger jag även till tryck på energipunkter i massagen som effektivt löser upp negativt lagrad energi och stress. Fjäderlätta taktila lymfstrykningar stimulerar kroppens naturliga utrensning. Under tiden som ansiktsmasken verkar får händer och underarmar en skön massage. Skydd och näring för dagen med serum, ögon- och ansiktscreme.

Stamkundspris vid ny behandling inom 3 månader. Avbokning senast 24 timmar innan bokad tid, senare avbokning faktureras med halva behandlingsbeloppet.